Loven DAF Truck Dealer van het jaar 2012

Teamheerlen

Tijdens de landelijke DAF dealerbijeenkomst in Duiven eind januari zijn wij met onze vestigingen in Heerlen en Helmond door DAF Nederland uitgeroepen tot:

“DAF Dealer van het Jaar 2012.”

Op basis van criteria, als klanttevredenheid, service, verkoopprestaties en faciliteiten kwam Loven dit jaar als beste uit de bus van de in totaal 39 kandidaten. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Onze directie bestaande uit Leo Loven, Eric Vranken en Marc Stottelaar is zeer verheugd met de prijs. Het Nederlandse DAF-netwerk is zeer volwassen en professioneel. Als je op deze lijst bovenaan mag staan, dan zegt dat iets over onze aanpak en de kwaliteit van onze teams in Heerlen en Helmond.

Wij bestaan sinds 1928, eerst als smidse, later als bouwer van aanhangwagens en vanaf 1952 als DAF dealer. Het bedrijf is in vaste familiehanden en daarin schuilt een deel van de kracht van ons bedrijf. Grote transporteurs maar ook eigen rijders kunnen bij ons terecht voor een uitgebreid dienstenpakket. Ook voor heel specialistisch werk als hydrauliek, de revisie van versnellingsbakken en het maken van aandrijfassen kunt u bij ons terecht. Wij doen er alles aan om te zorgen dat de klantenrelaties uitstekend zijn en blijven. De wensen van de klant staan altijd voorop. De trucks van onze klanten moeten rijden, niet stilstaan. Daar zijn we bij Loven constant mee bezig.

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf dat niet alleen trucks verkoopt maar ook alles wat bij een truck hoort zoals kranen en afzetsystemen van Pallfinger en laadkleppen van d’Hollandia. Deze worden in onze eigen werkplaatsen gemonteerd. Verder vertegenwoordigen wij de Poolse trailerfabrikant Wielton voor de gehele Benelux. Vooral met de kippers van Wielton bieden wij de klanten die actief zijn in de wegenbouw en zand- en grindtransport, een uitstekend concurrerend product. Daarnaast beschikken wij over een carrosserieafdeling waar trailers worden gerepareerd. De schadeafdelingen en lakstraat zijn aangesloten bij de landelijke keten MAX Repair, gespecialiseerd in schadeherstel van alle soorten zwaar materieel.

Voor financieringen van trucks en trailers kan men terecht bij dochteronderneming Bemo Leasing en Verhuur.

Door samenwerking met ATL Truck en Trailerverhuur en Europcar bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om een voertuig en/of getrokken materieel te huren.

We streven ernaar om onze positie in de markt verder te verstevigen. Hier werken we iedere dag met onze klanten aan. De toekenning van “DAF Truck Dealer van het Jaar2012” is daar een erkenning van.