GiTi Truck Tyre Partner

Giti Sidewall

Truck Tyre Partner is het bedrijf dat sinds 2009 bedrijfswagenbanden distribueert in heel de Benelux en meerdere bandenmerken voert, waaronder GiTi, voorheen GT Radial. De merken beschikken over een compleet gamma maten en profielen. De banden worden door GiTi Tire geproduceerd in acht fabrieken in China en Indonesië. Het hoofdkantoor zit in Singapore.

In de zoektocht naar de beste kilometer kostprijs kiezen wij voor zekerheid. Wij weten door de nauwe samenwerking met Truck Tyre Partner precies hoe de diverse banden presteren en komen daarbij vaak uit bij de banden van GiTi.
RTR Tyre Management, gevestigd in Antwerpen, is de enige merkonafhankelijke onderneming voor bandencontracten in de Benelux, met meer dan dertig jaar ervaring in kilometercontracten. Het kan geen toeval zijn dat deze voornamelijk voor Giti kiezen. Jarenlang hebben ze ervaring opgedaan met Europese A-merken en goedkope alternatieven; de laatste tijd zijn daar de betere Chinese bandenmerken bijgekomen, in het bijzonder GiTi. Met GiTi kan een zeer aantrekkelijke kilometerkostprijs gerealiseerd worden .
We zien dat GiTi vergelijkbaar is met sommige A-merken. GiTi heeft om te beginnen een heel goed rendement. Het is feitelijk een premium product voor de prijs van een economy band en heeft daarop veel minder uitval. Door die lage uitval besparen we dus direct in de kosten en dat komt de kilometerkostprijs ten goede.

GiTi truckbanden worden geproduceerd in China, maar worden in Europa wel degelijk ondersteund. GiTi heeft een goede salesforce en een goede importeur waar we altijd op kunnen terugvallen. Wij laten u graag meeprofiteren van de voordelen en maken u graag een scherpe prijs.
Wij willen graag dat u zelf overtuigd wordt van de voordelen die deze banden voor u kunnen betekenen en daarom kunt u de komende maanden profiteren van onze introductie aanbiedingen!