Aftersales

Klanttevredenheid staat bij ons bovenaan de lijst. Om zo goed en adequaat mogelijk te reageren op vraag en aanbod hebben wij ervoor gezorgd dat er een totaalpakket aan diensten geleverd kan worden voor al uw vragen en wensen. Als klant bij Loven bent u verzekerd van professionele en uiterst kwalitatieve service. Door jaren lange ervaring hebben wij een service pakket kunnen samenstellen die precies voor deze specifieke markt is ontwikkeld. Bij Loven kan “alles” gerealiseerd worden als het te maken heeft met de bedrijfswagen branche; van nieuwe trucks tot occasions, van een achterlamp tot een compleet gemodificeerde carrosserie, nieuwe onderdelen en gebruikte onderdelen.

EEN BEDRIJFSWAGEN VOOR WELKE VORM, SECTOR OF BRANCHE DAN OOK; BIJ LOVEN KUNT U VOOR ALLES TERECHT EN BENT U VERZEKERD VAN PROFESSIONELE EN ADEQUATE HULP.

Via één van de knoppen aan de rechterzijde kunt u per onderwerp meer informatie inwinnen. Mocht dit niet toereikend zijn dan kunt u het contactformulier invullen of eventueel contact opnemen met één van onze medewerkers.